Gert-jan Hovaere op de Provincieraadslijst!

Op 20 juni 2018
Gert-Jan Hovaere West-vlanderen Moorslede Provincieraadsverkiezingen 2018

Moorsledenaar Gert-jan Hovaere klaar voor extra uitdaging

Gert-jan Hovaere (28), voorzitter van Jong N-VA Moorslede, staat op de zevende plaats voor de provincielijst van N-VA. Daarmee is de Moorsledenaar de jongste kandidaat voor de kieskring Kortrijk-Roeselare-Tielt op de N-VA-provincielijst. Hij neemt ook deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Moorslede. Daar prijkt hij op de vijfde plaats.

,,Ik ben heel trots dat ik, naast de gemeentepolitiek, ook de kans krijg om N-VA te vertegenwoordigen op provinciaal niveau’’, reageert een tevreden Gert-jan Hovaere. ,,Die kans zal ik uiteraard met beide handen grijpen. Dat ik hierbij kan rekenen op onze gemotiveerde jongerenafdeling en ons familiair bestuur, geeft me extra steun. Samen gaan wij deze uitdaging aan.’’

Dat een goede samenwerking cruciaal is om resultaten te boeken, daar is de Moorsledenaar van overtuigd. ,,Goede contacten met de provincie, Vlaanderen en Brussel zorgen voor een efficiënte werking in belangrijke dossiers en kunnen doorslaggevend zijn. Zo beschikt de provincie nog steeds over enkele belangrijke bevoegdheden, die zeker een invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van onze gemeente. Denk maar aan waterwegen’’, haalt Gert-jan Hovaere als voorbeeld aan.

 

UPDATE 28-06-2018

De voorbereidingen voor de provincieraadsverkiezingen draaien op volle toeren. Vorige week werd Gert-jan Hovaere, onze kandidaat op de zevende plaats, uitgenodigd voor een infoavond, samen met alle kandidaten voor West-Vlaanderen in provinciehuis Het Boeverbos. Afgelopen zondag werden ook promotiefilmpjes opgenomen, waaronder in Dadizele. Hou dus zeker onze socialemediakanalen in de gaten voor het resultaat!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is