Toerisme, een motor...

Op 24 september 2018
Basiliek Dadizele

• Als N-VA dragen we de lokale economie een warm hart toe. We ondersteunen iedereen die onderneemt en werkt en geven het lokaal ondernemerschap maximale kansen. 

In de eerste plaats willen we de kernen van onze deelgemeenten koesteren en versterken. Een leefbare kern staat voor ons gelijk met een divers en kwaliteitsvol aanbod aan handel, horeca en diensten.

Het lokaal ondernemerschap zorgt voor tewerkstelling en draagt bij tot het welzijn van onze burgers. N-VA wil één sterk centraal aanspreekpunt waar ondernemingen terecht kunnen voor informatie en advies. 

Toerisme is een motor van economische ontwikkeling. Het gemeentebestuur speelt een belangrijke rol door het aanbod aan toerisme en horeca te promoten en te ondersteunen. Het religieus toerisme willen we met de Basiliek en pater Lievens nog beter uitwerken. N-VA Moorslede-Slyps-Dadizele zet in op een horecavriendelijk klimaat en maakt zo een sterke koppeling tussen toerisme en horeca. 

N-VA gaat voor een versnelde digitalisering van haar dienstverlening en administratieve vereenvoudiging. De uitwerking van een digitaal loket waar burgers en ondernemers eenvoudig en snel aanvragen kunnen indienen en opvolgen, staat hierbij centraal.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is